Uutisia!


@Tilamyymälä

Uusi lihaerä on tulee myyntiin 12.12. alkaen. Tarjolla tuotteita myös tuoreena!

Avoimet tilamyymäläpäivät pidetään perjantaina ja lauantaina 20.-21.12 klo 12-16. Tervetuloa ostoksille! 

Muina päivinä ja aikoina ilamyymälä palvelee aina tarvittaessa. Soita tai laita viestiä etukäteen, että tiedämme olla paikalla palvelemassa. Halutessasi pääset katsomaan myös emolaumaa sekä pihapiirissä asuvia kanoja ja kalkkunoita.

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Ylöjärven lähiruokarenkaan jakopaikka on vaihtunut. Jatkossa jakopaikkana on Kauppakeskus Elon parkkipaikka (Nesteen puoleinen pääty). Tuotteiden tilaus tapahtuu FB:n ryhmään laitetussa postauksessa tai ottamalla yhteyttä suoraan. Jakotapahtuma on aina parillisten viikon torstaina klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elolla.  Joulukuun jaot, joihin osallistumme, ovat 13.12., 19.12 ja 23.12.

@Mutalan Helmi

Yhteistyö läheisen Kahvila-Ravintola Mutalan Helmen kanssa jatkuu. Voit käydä Helmestä ostamassa myyntipakastimestamme jauhelihaa ja muita vaihtelevia lihatuotteita. Lisäksi voit tehdä tilauksen tilamyymälän koko valikoimasta (soittamalla/viestillä/sähköpostilla etukäteen parin tunnin varoajalla) ja noutaa tilauksesi Mutalan Helmestä vapaasti heidän aukioloaikojen puitteissa.

@M-Market Kaihari

Löydät Maatila Tahlon ylämaankarjan jauhelihaa ja paisteja myös M-Market Kaiharilta!

 

@Miss Ada Bistro & Cafe 

Missa Ada Bistro & Cafen deliostastolta on saatavilla Maatila Tahlon muutamia ylämaankarjatuotteita. Valikoimassa jauheliha ja sisäpaistia sekä Brisket.

@Maatilatahlo

Löydät tuoreimmat uutiset Facebook-sivuiltamme! Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää!