Uutisia!


@Tilamyymälä

Seuraava lihaerä tulossa toukokuun lopussa viikolla 20/21! Varauksia otetaan vastaan viestillä/soittamalla. Tämän hetkisen varastotilanteen löydät HINNASTO -sivulta.

Tilamyymälä on avoinna etukäteen soittamalla/viestillä sopien! Ota rohkeasti yhteyttä!  p. 044 5343459 / Sanna

Ostoksilla käydessä pääset halutessasi myös katsomaan pihapiirissä asuvaa siitossonniamme Airellia, hieholaumaa, lampaita sekä kanoja ja kalkkunoita. Pyydä rohkeasti esittelykierrosta. Tilamyymälässä on myynnissä myös pieni erä omien mehiläistemme hunajaa niin kauan kuin sitä riittää sekä tilanteen mukaan siipikarjan munia. 

Koronavirustilanteen huomioon ottaen pidämme huolen hyvästä hygieniasta. Tarvittaessa käytämme suojamaskia. Suosimme maksua korttipäätteellä mutta otamme myös käteistä vastaan. Voit myös tehdä etukäteen tilauksen soittamalla/viestillä/sähköpostilla, maksaa tuotteet sähköpostilaskulla ja noutaa ne sovittuna aikana ilman kontaktia tilan pihasta.

Ethän tule ostoksille, mikäli olet kipeä!

@maatilatahlo

Löydät meidät nyt myös Instagramista. Liity mukaan seuraajien joukkoon.

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme. Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää.

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimestamme pääsee ostamaan meidän tuottamaa luomuylämaankarjan lihatuotteita sekä jalosteita (tämän hetken tarjonnassa on uutuus Peremetc lihapiirakat, tavallinen sekä burgerjauheliha, lehtipihvit sisäpaistista, maksapihvit ja grillimakkarat). Katso tämän hetken aukioloajat Helmen kotisivuilta.

@M-Market Kaihari

Lähikauppamme  M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan burgerjauheliha, paistikäriste, paistikuutio, keittolihaa sekä paisteja.

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Käymme jatkossa satunnaisesti Ylöjärven reko-jaoissa. Ilmoitamme jakoon osallistumisesta maatilan facebook-sivuilla. Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan kolleegatilan kanssa. Honkaniemen tila paikkaa meitä myös rekossa aina, kun emme ole itse tulossa. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan!