Uutisia!


@Tilamyymälä

Alkukesän lihaerät ovat käyneet kaupaksi hyvin nopealla tahdilla. Kurkkaa kuitenkin varaston tämän hetkisen tilanteen HINNASTO -sivulta. Grillattavaa lihaa ja makkaraa löytyy vielä jonkin verran kesän juhlahetkiin. Tilamyymälä on avoinna etukäteen soittamalla/viestillä sopien! Ota rohkeasti yhteyttä!  p. 044 5343459 / Sanna. Tilamyymälässä on myynnissä myös pieni erä omien mehiläistemme hunajaa niin kauan kuin sitä riittää sekä tilanteen mukaan siipikarjan munia. 

Seuraava lihaerä on tulossa heinäkuun alussa viikolla 27! Varauksia otetaan siihenkin jo vastaan viestillä/soittamalla. 

Ostoksilla käydessä pääset halutessasi myös katsomaan kesälaitumella kirmaavaa hieholaumaa sekä kanoja. Pyydä rohkeasti esittelykierrosta. 

Koronavirustilanteen huomioon ottaen pidämme huolen hyvästä hygieniasta. Tarvittaessa käytämme suojamaskia. Suosimme maksua korttipäätteellä mutta otamme myös käteistä vastaan. Voit myös tehdä etukäteen tilauksen soittamalla/viestillä/sähköpostilla, maksaa tuotteet sähköpostilaskulla ja noutaa ne sovittuna aikana ilman kontaktia tilan pihasta.

Ethän tule ostoksille, mikäli olet kipeä!

@maatilatahlo

Löydät meidät nyt myös Instagramista. Liity mukaan seuraajien joukkoon.

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme. Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää.

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimestamme pääsee ostamaan meidän tuottamaa luomuylämaankarjan lihatuotteita sekä jalosteita (tämän hetken tarjonnassa on uutuus Peremetc lihapiirakat, luuton keittoliha, maksapihvit, kebab ja grillimakkarat). Katso tämän hetken aukioloajat Helmen kotisivuilta. Tavallinen sekä burgerjauheliha  on LOPPU. Täydennystä tulossa Helmeen vk 26.

@M-Market Kaihari

Lähikauppamme  M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan burgerjauheliha, paistikäriste, paistikuutio, keittolihaa sekä paisteja.

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Käymme jatkossa satunnaisesti Ylöjärven reko-jaoissa. Ilmoitamme jakoon osallistumisesta maatilan facebook-sivuilla. Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan kolleegatilan kanssa. Honkaniemen tila paikkaa meitä myös rekossa aina, kun emme ole itse tulossa. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan!