Uutiset


@Tilamyymälä

Perinteiset seinäkalenterit meidän omilla ylämaankarjan kuvilla on nyt saapunut tilamyymälään. Kalentereita jaetaan kaupan päälle yli 50e ostoksiin niin kauan kuin niitä riittää tai sen voi ostaa erikseen 10 €/kpl hintaan. 

Seuraava lihaerä on tulossa joulukuun alkupuolella vko 48 lopulla/49 alussa! Erityistoiveista esim. isoista paisteista joulupöytään kannattaa tehdä varaus etukäteen viestillä/soittamalla/sähköpostilla. 

Tilamyymälä on avoinna pääsääntöisesti etukäteen soittamalla/viestillä ajan sopien! Ota rohkeasti yhteyttä.  p. 044 5343459 / Sanna. Tämän hetkisen lihatilanteen löydät HINNASTO -sivulta.

Joulukuussa pidämme tilamyymälässä avoimia ovia alustavan suunnitelman mukaan ainakin lauantaina 18.12. sekä keskiviikkona 22.12. Tiedotamme tarkemmin aikataulusta kotisivuilla sekä somessa, kun suunnitelmat varmistuu. Ota meidän sivu seurantaan facebookissa ja/tai instagramissa

Tilamyymälässä on myynnissä myös pieni erä omien tarhamehiläistemme hunajaa sekä tilanteen mukaan siipikarjan munia. Ostoksilla käydessä pääset halutessasi myös katsomaan tilakeskuksessa asuvia hiehoja, lampaita ja sekä kanoja. Pyydä rohkeasti esittelykierrosta. 

Voit myös halutessasi tehdä tilauksen etukäteen viestillä/soittamalla/sähköpostilla, maksaa tuotteet sähköpostilaskulla ja noutaa ne sovittuna aikana tarvittaessa jopa ilman kontaktia tilan pihasta. Joitain tuotteita (esim. kuivaliha, hunaja, seinäkalenterin) pystymme myös lähettämään postitse toimituskuluja vastaan.

@maatilatahlo

Löydät meidät nyt myös Instagramista. Liity mukaan seuraajien joukkoon.

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme. Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää.

@Mutalan Helmi

Joulumyyjäiset Helmellä lauantaina 27.11. sekä sunnuntaina 28.11. klo 11-15. Olemme paikalla!

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimesta pääset ostamaan meidän tuottamaa luomuylämaankarjan lihatuotteita sekä -jalosteita (tämän hetken tarjonnassa on tavallinen sekä burgerjauheliha, maksapihvit, Kestiherkun meille valmistamat Peremetc lihapiirakat, Liha-Aitta Vahekosken valmistamat kebab ja perinteiset grillimakkarat sekä Sausages Finlandin valmistama lihaisa ja lisäaineeton raakamakkara. Katso tarkemmat aukioloajat Helmen kotisivuilta

@M-Market Kaihari

Lähikauppamme  M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan tavallista sekä burgerjauhelihaa, paistikäristettä, paistikuutiota sekä paisteja.

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Käymme jatkossa satunnaisesti Ylöjärven reko-jaoissa. Ilmoitamme jakoon osallistumisesta maatilan facebook-sivuilla. Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan Honkaniemen tila kanssa. Kesällä teetimme yhdessä Kuivalihakundilla erän beef jerkyä ja sitä pääsee ostamaan meidän molempien tilamyymälöistä. Honkaniemen tila paikkaa meitä myös rekossa mahdollisuuksien mukaan. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan!