Uutisia!


@Tilamyymälä

Tilan seuraava ylämaankarjan lihaerä on tulossa marraskuun lopussa. Raakakypsytettävät tuotteet ovat valmiina sopivasti jouluksi. Toiveita ja varauksia otetaan vastaan. Varaston tämän hetkisen tarjonnan löydät HINNASTOSTA. Tilamyymälä palvelee aina tarpeen mukaan. Soita tai laita viestiä etukäteen, että tiedämme olla paikalla. Tilamyymälässä on nyt myynnissä myös pieni erä omien mehiläistemme hunajaa. Ostoksilla käydessä pääset halutessasi myös katsomaan pihapiirissä asuvaa hiehoja, lampaita sekä kanoja ja kalkkunoita. 

Koronavirustilanteen huomioon ottaen pidämme huolen hyvästä hygieniasta. Suosimme maksua korttipäätteellä mutta otamme myös käteistä vastaan tarvittaessa. Voit myös tehdä etukäteen tilauksen soittamalla/viestillä/sähköpostilla, maksaa tuotteet sähköpostilaskulla ja noutaa ne sovittuna aikana ilman kontaktia tilan pihasta.

Ethän tule ostoksille, mikäli olet kipeä!

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme! Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää!

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Olemme jääneet toistaiseksi tauolle Ylöjärven reko-jaoista. Pinsiöläinen ylämaankarjaa kasvattava Honkaniemen tila paikkaa meitä tauon aikana.  Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimestamme pääsee ostamaan meidän tuottamaa jauhelihaa, paljon tykättyä kebabia sekä raaka- ja grillimakkaaa. Katso tämän hetken aukioloajat heidän kotisivuilta.

@M-Market Kaihari

Lähikauppamme  M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan jauhelihaa, paistikuutioita sekä -paistikäristettä.

@FoodTraktor by Tom&crill 

Tampereen Lielahdesta Gigantin pihasta löytyy syksyn ajan rehtiä grilliruokaa tarjoava FoodTraktor, jonka annoksista löydät myös meidän tuottamaa luomunaudanlihaa. Testattu ja todella maistuvaksi todettu. Suosittelemme lämpimästi! 

@Miss Ada Bistro & Cafe 

Miss Ada Bistro & Cafen annoksista löydät myös aika ajoin meidän tuottamaa luomulihaa. Kysy lisää henkilökunnalta.

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan kolleegatilan kanssa. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan!