Uutisia!


@Tilamyymälä

Tilamyymälä palvelee joka päivä aina tarvittaessa. Soita tai laita viestiä etukäteen, että tiedämme olla paikalla palvelemassa. Halutessasi pääset katsomaan myös emolaumaa sekä pihapiirissä asuvia kanoja ja kalkkunoita. Uusi erä lihaa saapuu myymälään vk 5 (27.1.), raakakypsytettävät tuotteet ovat valmiina vk 7 (10.2.) alkaen. Varauksia on mahdollista tehdä: soitto/viesti 044 5343459 / Sanna  tai  s.posti  sanna (at) tahlo.fi

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Toimitamme tuotteita Ylöjärven REKOon. Tuotteiden tilaus tapahtuu kommentoimalla FB:n ryhmään laitettuun ilmoitukseen tai ottamalla yhteyttä suoraan viestillä tai sähköpostilla. Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Mutalan Helmi

Yhteistyö läheisen Kahvila-Ravintola Mutalan Helmen kanssa jatkuu. Voit käydä Helmestä ostamassa myyntipakastimestamme jauhelihaa ja muita vaihtelevia lihatuotteita. Lisäksi voit tehdä tilauksen tilamyymälän koko valikoimasta (soittamalla/viestillä/sähköpostilla etukäteen parin tunnin varoajalla) ja noutaa tilauksesi Mutalan Helmestä vapaasti heidän aukioloaikojen puitteissa.

@M-Market Kaihari

Löydät Maatila Tahlon ylämaankarjan jauhelihaa ja paisteja myös M-Market Kaiharilta!

@Miss Ada Bistro & Cafe 

Miss Ada Bistro & Cafen deliostastolta on saatavilla Maatila Tahlon muutamia ylämaankarjatuotteita. Valikoimassa joitain tuotteita. Kysy lisää henkilökunnalta.

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset Facebook-sivuiltamme! Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää!