Uutisia!


@Tilamyymälä

Tilamyymälä on avoinna etukäteen soittamalla/viestillä sopien! Ota rohkeasti yhteyttä!  p. 044 5343459 / Sanna

Ostoksilla käydessä pääset halutessasi myös katsomaan pihapiirissä asuvaa siitossonniamme Airellia, hieholaumaa, lampaita sekä kanoja ja kalkkunoita. Tilamyymälässä on myynnissä myös pieni erä omien mehiläistemme hunajaa niin kauan kuin sitä riittää sekä tilanteen mukaan kotikanojen munia. 

Koronavirustilanteen huomioon ottaen pidämme huolen hyvästä hygieniasta. Tarvittaessa käytämme suojamaskia. Suosimme maksua korttipäätteellä mutta otamme myös käteistä vastaan. Voit myös tehdä etukäteen tilauksen soittamalla/viestillä/sähköpostilla, maksaa tuotteet sähköpostilaskulla ja noutaa ne sovittuna aikana ilman kontaktia tilan pihasta.

Ethän tule ostoksille, mikäli olet kipeä!

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme! Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää!

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Olemme jääneet toistaiseksi tauolle Ylöjärven reko-jaoista. Pinsiöläinen ylämaankarjaa kasvattava Honkaniemen tila paikkaa meitä tauon aikana.  Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimestamme pääsee ostamaan meidän tuottamaa jauhelihaa, paljon tykättyä kebabia sekä raaka- ja grillimakkaaa. Katso tämän hetken aukioloajat heidän kotisivuilta.

@M-Market Kaihari

Lähikauppamme  M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan jauhelihaa, paistikuutioita sekä -paistikäristettä.

@FoodTraktor by Tom&crill 

FoodTraktorin grilliannoksista käytetään meidän tuottamaa luomulihaa. FoodTraktor on toistaiseksi talvitauolla. Seuraa ilmoittelua jatkosta heidän facebook-sivulta.  

@Miss Ada Bistro & Cafe 

Miss Ada Bistro & Cafen annoksista löydät myös aika ajoin meidän tuottamaa luomulihaa. Kysy lisää henkilökunnalta.

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan kolleegatilan kanssa. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan!