Uutisia!


@Tilamyymälä

Seuraava lihaerä on tulossa maaliskuun puolivälin jälkeen. Ennakkovarauksia otetaan vastaan. Normaalista tarjonnastamme poikkeavat erityistoiveet viimeistään 8.3.2021.

Tilamyymälä on avoinna etukäteen soittamalla/viestillä sopien! Ota rohkeasti yhteyttä!  p. 044 5343459 / Sanna

Ostoksilla käydessä pääset halutessasi myös katsomaan pihapiirissä asuvaa siitossonniamme Airellia, hieholaumaa, lampaita sekä kanoja ja kalkkunoita. Pyydä rohkeasti esittelykierrosta. Tilamyymälässä on myynnissä myös pieni erä omien mehiläistemme hunajaa niin kauan kuin sitä riittää sekä tilanteen mukaan kotikanojen munia. 

Koronavirustilanteen huomioon ottaen pidämme huolen hyvästä hygieniasta. Tarvittaessa käytämme suojamaskia. Suosimme maksua korttipäätteellä mutta otamme myös käteistä vastaan. Voit myös tehdä etukäteen tilauksen soittamalla/viestillä/sähköpostilla, maksaa tuotteet sähköpostilaskulla ja noutaa ne sovittuna aikana ilman kontaktia tilan pihasta.

Ethän tule ostoksille, mikäli olet kipeä!

@maatilatahlo

Löydät meidät nyt myös Instagramista. Liity mukaan seuraajien joukkoon.

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme. Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää.

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimestamme pääsee ostamaan meidän tuottamaa jauhelihaa, paljon tykättyä kebabia sekä raakamakkaraa ja nakkeja. Katso tämän hetken aukioloajat heidän kotisivuilta.

@M-Market Kaihari

Lähikauppamme  M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan jauhelihaa, paistikuutioita sekä -paistikäristettä.

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Käymme jatkossa satunnaisesti Ylöjärven reko-jaoissa. Pinsiöläinen ylämaankarjaa kasvattava Honkaniemen tila paikkaa meitä aina, kun emme ole itse tulossa.  Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan kolleegatilan kanssa. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan! 

@FoodTraktor

FoodTraktorin grilliannoksista käytetään meidän tuottamaa luomulihaa. FoodTraktor on toistaiseksi talvitauolla. Seuraa ilmoittelua jatkosta heidän facebook-sivulta.  

@Miss Ada Foodtruck & Catering

Miss Ada Foodtruck & Catering annoksista löydät myös aika ajoin meidän tuottamaa luomulihaa. Kysy lisää henkilökunnalta.