Uutisia!


@Tilamyymälä

Varastoon on saapunut elokuun lihaerä sekä uusia lihajalosteita mm. paikallisen Kestiherkun valmistamat valmiit lihapullat sekä herkkuleikkeet sekä yhteistyössä Honkaniemen tilan kanssa Kuivalihakudilla teetettyä jerkyä.

Tämän hetkisen lihatilanteen löydät HINNASTO -sivulta. Seuraava lihaerä on tulossa lokakuun alkupuolella vko 40 lopulla/41 alussa! Varauksia otetaan vastaan viestillä/soittamalla. 

Tilamyymälä on avoinna etukäteen soittamalla/viestillä sopien! Ota rohkeasti yhteyttä!  p. 044 5343459 / Sanna. Tilamyymälässä on myynnissä myös pieni erä omien tarhamehiläistemme hunajaa (viime vuoden sadon viimeiset hunajapurkit nyt alennuksessa) sekä tilanteen mukaan siipikarjan munia. Ostoksilla käydessä pääset halutessasi myös katsomaan kesälaitumella kirmaavaa hieholaumaa ja sekä kanoja. Pyydä rohkeasti esittelykierrosta. 

Koronavirustilanteen huomioon ottaen pidämme huolen hyvästä hygieniasta. Tarvittaessa käytämme suojamaskia. Suosimme maksua korttipäätteellä mutta otamme myös käteistä vastaan. Voit myös tehdä etukäteen tilauksen soittamalla/viestillä/sähköpostilla, maksaa tuotteet sähköpostilaskulla ja noutaa ne sovittuna aikana ilman kontaktia tilan pihasta.

Ethän tule ostoksille, mikäli olet kipeä!

@maatilatahlo

Löydät meidät nyt myös Instagramista. Liity mukaan seuraajien joukkoon.

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme. Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää.

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimesta pääset ostamaan meidän tuottamaa luomuylämaankarjan lihatuotteita sekä -jalosteita (tämän hetken tarjonnassa on tavallinen ja burgerjauheliha, maksapihvit, Kestiherkun meille valmistamat lihapullat, Peremetc lihapiirakat sekä herkkuleike ja Liha-Aitta Vahekosken valmistamat kebab ja grillimakkarat). Katso tarkemmat aukioloajat Helmen kotisivuilta

@M-Market Kaihari

Lähikauppamme  M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan tavallista sekä burgerjauhelihaa, paistikäriste, paistikuutio, keittolihaa sekä paisteja.

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Käymme jatkossa satunnaisesti Ylöjärven reko-jaoissa. Ilmoitamme jakoon osallistumisesta maatilan facebook-sivuilla. Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan Honkaniemen tila kanssa. Kesällä teetimme yhdessä Kuivalihakundilla erän beef jerkyä ja sitä pääsee ostamaan meidän molempien tilamyymälöistä. Honkaniemen tila paikkaa meitä myös rekossa mahdollisuuksien mukaan. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan!