fbpx

Uutiset

Ajankohtaiset asiat

Tilamyymälä @ Tilamyymälä

—–

TAKAISINVETOILMOITUS: Meillä myynnissä ollut erä Highland Kuivalihaa (parasta ennen 28.7.23) on valitettavasti todettu virheelliseksi. Tuotteen valmistuksessa suolan määrä ei ole ollut riittävä ja sen seurauksena tuote ei säily syömäkelpoisena ilmoitettuun parasta ennen päiväykseen asti. Pyydämme tuotteen meiltä, Honkaniemen tilamyymälästä tai Herkkukauppa Villa Vinosta ostaneita palauttamaan avatut/avaamattomat tuotteet takaisin ostopaikkaan. Hyvitämme tuotteen ostohinnan teille palautuksen yhteydessä.

——

Joulukuun ajan tarjouksessa ulkofileepalat, osso buco sekä Tuhti -grillimakkarat. Kaikkiin yli 50e ostoksiin kaupan päälle Maatila Tahlon vuoden 2023 seinäkalenteri. 

Tilamyymälä palvelee joulukuussa pääsääntöisesti tuttuun tapaan eli aina tarpeen mukaan, jos vain mahdollista (emäntä enää satunnaisia päiviä kiireapulaisena muualla). Yhteydenotto onnistuu soittamalla, viestillä, sähköpostilla (p. 044 5343459 tai sanna miukumauku tahlo piste fi). Maksutapoina tilamyymälässä käyvät yleisimmät maksukortit ja käteinen.

Seuraava lihaerä on suunnitteilla tammi-helmikuun vaihteeseen. Varauksia ja toiveita otetaan vastaan.

Joulu lähenee ja on aika miettiä lahjoja läheisille, yhteistyökumppaneille, työntekijöille, jne.  Ota yhteyttä niin räätälöidään sopivat lahjapaketit toiveidesi mukaan. Lihalajitelmien lisäksi tilamyymälään voi ostaa lahjakortin halutulle summalle. Tilauksen pystyy tekemään etänä soittamalla tai laittamalla sähköpostia/viestiä. Saat laskun sähköpostiisi ja kun maksu näkyy tilillä, lähetämme lahjakortin pdf:nä haluttuun sähköpostiin. Lahjakortti lunastetaan korttiin merkatulla koodilla.


Tutustu jälleenmyyntipaikkoihin:

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmi sijaitsee ihan kantatie 65 varrella. Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimesta pääset ostamaan meidän tuottamaa luomuylämaankarjan lihatuotteita sekä -jalosteita (tämän hetken tarjonnassa on tavallinen sekä burgerjauheliha, ulkofileepihvit, palapaistia sekä Kestiherkun meille valmistamat Mutalan TUHTI ja TAVIS grillimakkara sekä peremetc -lihapiirakat. Katso tarkemmat aukioloajat Helmen kotisivuilta

@M-Market Kaihari

Ylisellä sijaitsevasta lähikauppa M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan tavallista sekä burgerjauhelihaa ja paistikuutioita.


Lähiruokarengas:

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Käymme jatkossa tunnaisesti Ylöjärven reko-jaoissa. Ilmoitamme jakoon osallistumisesta maatilan facebook-sivuilla. Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  


Yhteistyö muiden tilojen kanssa:

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan Honkaniemen tila kanssa. Kesällä -21 teetimme yhdessä Kuivalihakundilla erän beef jerkyä ja sitä pääsee ostamaan meidän molempien tilamyymälöistä. Honkaniemen tila paikkaa meitä myös aika ajoin rekossa mahdollisuuksien mukaan. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan! 


@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme. Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää.

@maatilatahlo

Löydät meidän myös Instagramista. Liity mukaan seuraajien joukkoon.