Uutisia!


@Tilamyymälä

Tilamyymälä palvelee aina tarvittaessa. Soita tai laita viestiä etukäteen, että tiedämme olla paikalla palvelemassa. Halutessasi pääset katsomaan myös emolaumaa sekä pihapiirissä asuvia kanoja ja kalkkunoita.

Uusi lihaerä on nyt saapunut tilamyymälään. Uutuutena saimme vähärasvaista jauhelihaa sekä todella mainiota Highland-kebabia. Kannattaa kokeilla! Tervetuloa ostoksille!

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Ylöjärven lähiruokarenkaan jakopaikka on vaihtunut. Jatkossa jakopaikkana on Kauppakeskus Elon parkkipaikka (Nesteen puoleinen pääty). Tuotteiden tilaus tapahtuu FB:n ryhmään laitetussa postauksessa ja noudot ovat aina parillisten viikon torstaina klo 18.30 Veljekset Mattilan parkkipaikalla osoitteesta Vaihtotie 13-15.

@Mutalan Helmi

Yhteistyö läheisen Kahvila-Ravintola Mutalan Helmen kanssa jatkuu. Voit käydä Helmestä ostamassa myyntipakastimestamme jauhelihaa ja muita vaihtelevia lihatuotteita. Lisäksi voit tehdä tilauksen tilamyymälän koko valikoimasta (soittamalla/viestillä/sähköpostilla etukäteen parin tunnin varoajalla) ja noutaa tilauksesi Mutalan Helmestä vapaasti heidän aukioloaikojen puitteissa.

@M-Market Kaihari

Löydät Maatila Tahlon ylämaankarjan jauhelihaa ja paisteja myös M-Market Kaiharilta!

 

@Miss Ada Bistro & Cafe 

Missa Ada Bistro & Cafen deliostastolta on saatavilla Maatila Tahlon muutamia ylämaankarjatuotteita. Valikoimassa jauheliha ja sisäpaistia sekä Brisket.

@Maatilatahlo

Löydät tuoreimmat uutiset Facebook-sivuiltamme! Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää!