Uutisia!


@Tilamyymälä

Seuraava lihaerä on tulossa elokuun loppupuolella viikolla 33/34! Varauksia otetaan vastaan viestillä/soittamalla.  Tämän hetkisen lihatilanteen löydät HINNASTO -sivulta. Tilamyymälä on avoinna etukäteen soittamalla/viestillä sopien! Ota rohkeasti yhteyttä!  p. 044 5343459 / Sanna. Tilamyymälässä on myynnissä myös pieni erä omien mehiläistemme hunajaa niin kauan kuin sitä riittää sekä tilanteen mukaan siipikarjan munia. 

Ostoksilla käydessä pääset halutessasi myös katsomaan kesälaitumella kirmaavaa hieholaumaa ja sekä kanoja. Pyydä rohkeasti esittelykierrosta. 

Koronavirustilanteen huomioon ottaen pidämme huolen hyvästä hygieniasta. Tarvittaessa käytämme suojamaskia. Suosimme maksua korttipäätteellä mutta otamme myös käteistä vastaan. Voit myös tehdä etukäteen tilauksen soittamalla/viestillä/sähköpostilla, maksaa tuotteet sähköpostilaskulla ja noutaa ne sovittuna aikana ilman kontaktia tilan pihasta.

Ethän tule ostoksille, mikäli olet kipeä!

@maatilatahlo

Löydät meidät nyt myös Instagramista. Liity mukaan seuraajien joukkoon.

@Maatilatahlo

Löydät aina tuoreimmat uutiset meidän Facebook-sivuiltamme. Tule tykkääjäksi ja seuraamaan tilan elämää.

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimestamme pääsee ostamaan meidän tuottamaa luomuylämaankarjan lihatuotteita sekä jalosteita (tämän hetken tarjonnassa on uutuus Peremetc lihapiirakat, kebab, grillimakkarat sekä tavallinen ja burgerjauheliha). Katso kesän aukioloajat Helmen kotisivuilta

@M-Market Kaihari

Lähikauppamme  M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan tavallista sekä burgerjauhelihaa, paistikäriste, paistikuutio, keittolihaa sekä paisteja.

@Ylöjärven lähiruokarengas REKO

Käymme jatkossa satunnaisesti Ylöjärven reko-jaoissa. Ilmoitamme jakoon osallistumisesta maatilan facebook-sivuilla. Jakotapahtuma on aina parillisten viikon TORSTAISIN klo 18.30 – 19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikalla (Nesteen puoleinen pääty).  

@Honkaniemen tila

Teemme tiivistä yhteistyötä Pinsiöläisen ylämaankarjaa kasvattavan kolleegatilan kanssa. Honkaniemen tila paikkaa meitä myös rekossa aina, kun emme ole itse tulossa. Tutustu myös heidän tilan toimintaan ja tarjontaan!