fbpx

Lihan suoramyynti

Tilamyymälä – Lihan suoramyynti 

Tilamyymälä palvelee joka päivä sopien. Ota yhteyttä etukäteen! 

Tämän hetken lihatarjonnan ja hinnat löydät verkkokaupasta:  https://shop.graani.com/maatilatahlo

Verkkokaupassa voit tehdä ennakkotilauksen tilamyymälään tai Ylöjärven REKOjakoon (parillisen viikon torstait klo 18.30-19.00 Kauppakeskus Elon parkkipaikka).

Tilamyymälä palvelee edelleen myös vanhaan tuttuun tapaan eli lihaostoksille pääsee myös ilman verkkokaupan ennakkotilausta ajan sopimalla. Soita tai laita viestiä / wa 044 5343459 / s.postia sanna (at) tahlo.fi Ota yhteyttä etukäteen, että osaamme olla paikalla. 

Tervetuloa!


Lahjakortti

LAHJAKORTTI tilamyymälään

  • Ostettavissa halutulla summalla.
  • Lunastetaan korttiin merkatulla koodilla.
  • Voimassa 6kk eteenpäin maksupäivästä laskien.
  • Käytettävissä tilamyymälän koko valikoimaan.
  • Ostettavissa tilamyymälästä tai soita/laita sähköpostia (jos emme vastaa sähköpostiin vuorokauden kuluessa, laita tekstiviestiä. Osa sähköposteista menee välillä roskapostikansioon). Etänä ostettaessa saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun maksu näkyy tilillä, lähetämme lahjakortin pdf:nä haluamaasi sähköpostiin.

Kaikki myymämme naudanliha on 100% ruohoruokittua ylämaankarjaa omasta karjastamme (ainoa poikkeus kuivalihassa, joka on teetetty yhteistyössä ylämaankarjaa Nokian Pinsiössä kasvattavan Honkaniemen tilan kanssa). Tuotteet ovat pääosin pakasteita. Pakastetut pihvit ja kokolihat on raakakypsytetty ennen pakastusta. Uuden erän saapuessa on mahdollista saada tuotteita myös tuoreena. Katso tarkemmin varaston tilannetta verkkokaupasta.

Myymme myös omien tarhamehiläisten tuottamaa monikukkahunajaa sekä kesäaikaan muuta puutarhan tuotteita. 

Olemme saaneet tuottamallemme lihalle, hunajalle sekä osalle jalosteista Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkin. Voit lukea merkistä lisää täältä. Kuulumme myös Laitumelta Lautaselle -yhteisömerkin käyttäjiin.

Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista sekä eri lihapalojen leikkuusta ja niiden käytöstä löydät ylämaankarjan lihaa-sivulta. Kurkkaa myös reseptipankkiamme. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja niitä on valmistanut Kestiherkku Ylöjärvellä, Sausages Finland Oy Tampereella sekä Ritakallion Lähiliha Oy Huittisista. Jalosteiden tarkemmat sisältötiedot löytyy verkkokaupasta!

Jälleenmyyjät:

Löydät meidän tuottamaa lihaa myös myynnistä muutamista jälleenmyyntipaikoista:

@Mutalan Helmi

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmi sijaitsee ihan kantatie 65 varrella. Helmellä olevasta pienestä myyntipakastimesta pääset ostamaan meidän tuottamaa ylämaankarjan lihatuotteita sekä -jalosteita (tämän hetken tarjonnassa on tavallinen sekä burgerjauheliha, ulkofileepihvit, suolalihasiivut sekä Kestiherkun meille valmistamat Mutalan TUHTI grillimakkara, HC kebablastun sekä peremetc -lihapiirakat. Lisäksi kassan takaa löydät kuivalihan. Katso tarkemmat aukioloajat Helmen kotisivuilta

  @M-Market Kaihari

Ylisellä sijaitsevasta lähikauppa M-Market Kaiharin valikoimasta löydät tällä hetkellä tuottamaamme ylämaankarjan tavallista sekä burgerjauhelihaa.