HINNASTO


Tilamyymälä kotimme yhteydessä Ylöjärven Mutalassa on auki joka päivä aina tarvittaessa. Ota yhteyttä etukäteen, että osaamme olla varmasti paikalla! soitto/viesti 044 5343459 / Sanna  tai  s.posti  sanna (at) tahlo.fi Maksutapoina käyvät käteinen tai kortti.

Kaikki lihatuotteet myydään valmiiksi raakakypsytettyinä ja pakastettuina ellei toisin mainita. Varaa lihalajitelmat etukäteen!   

Hinnasto ja varaston tilanne/ pakettikoot:   

(päivitetty 3.6.20)  

Kaikki myymämme naudanlihatuotteet ovat 100% ruohoruokittua ylämaankarjan lihaa omasta luomukarjastamme. Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista ja eri lihapaloista ja niiden käytöstä löydät YLÄMAANKARJAN LIHA-sivulta. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja valmistettu Liha-Aitta Vahekoskella Huittisissa sekä Sausages Finlandilla Tampereella. Kysy tarvittaessa allergeenit ja tarkemmat sisältötiedot! Myymme myös tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojemme ja ankkojen munia. Niitä on varastossa satunnaisesti pieniä määriä, kysy tilannetta. Kananmunat 0,40 €/kpl, ankanmunat 0,80 €/kpl.

Voit myös tilata lihoja noudettavaksi Kahvila-Ravintola Mutalan Helmestä ihan kantatie 65 varrelta. Tee tilaus hyvissä ajoin etukäteen soittamalla tai viestillä/sähköpostilla. Helmestä löydät myös meidän pienen pakastimen, jossa on aina tarjolla vaihtelevia lihatuotteita.

Toimittamme tilauksia myös Ylöjärven lähiruokarengas REKOn jakoihin (jaot parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30 Kauppakeskus Elon parkkialueelta).  Voit tehdä tilauksen ryhmän seinälle ilmoitukseemme tai etukäteen soittamalla/viestillä/sähköpostilla. Jakopäivänä klo 16 mennessä tilatut tuotteet ehtivät mukaan.

16.3.2020: Jätämme toistaiseksi reko-jakoon osallistumisen väliin koronaviruksesta johtuen. Minimoimme riskiä sairastua vuoden vaativimman työurakan eli emojemme poikimakauden aikaan! Tilamyymälä kotonamme palvelee tehostetun siivouksen ja hyvän hygienian huomioon ottaen normaalisti. Ethän tule ostoksille, mikäli olet sairas!

Joitain tuotteitamme löydät myynnissä myös M-Market Kaiharilta (Heinisuontie 2, 34130 Ylinen) sekä Mutalan Helmestä (Ala-Huhkaantie 12, 34140 Mutala) ja yhteistyökumppanilla Honkaniemen tilalla (Virtasentie 27, 39150 Pinsiö).