fbpx

Hinnasto

Tilamyymälän hinnasto ja varaston tilanne 

Tilamyymälä palvelee joka päivä tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja ilmoita tulostasi etukäteen, että osaamme olla paikalla. Soita tai laita viestiä / wa 044 5343459 tai s.postia sanna (at) tahlo.fi 

Uusi tuore erä lihaa on saapunut! 

Hinnasto lihatuotteet
(Päivitetty 4.6.2023)
Jalosteet hinnasto
(päivitetty 4.6.2023)

Lahjakortti

LAHJAKORTTI tilamyymälään

  • Ostettavissa halutulla summalla.
  • Lunastetaan korttiin merkatulla koodilla.
  • Voimassa 6kk eteenpäin maksupäivästä laskien.
  • Käytettävissä tilamyymälän koko valikoimaan.
  • Voit ostaa myös etänä: Soita tai tee tilaus sähköpostilla (jos emme vastaa sähköpostiin vuorokauden kuluessa, laita tekstiviestiä. Osa sähköposteista menee välillä roskapostikansioon). Saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun maksu näkyy tilillä, lähetämme lahjakortin pdf:nä haluamaasi sähköpostiin.

Kaikki myymämme naudanliha on 100% ruohoruokittua ylämaankarjaa omasta luomukarjastamme (ainoa poikkeus palvilihassa, joka on teetetty yhteistyössä ylämaankarjaa Nokian Pinsiössä kasvattavan Honkaniemen tilan kanssa).

Olemme saaneet suurelle osalle tuotteista Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkin. Voit lukea siitä lisää täältä.

Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista sekä eri lihapaloista ja niiden käytöstä löydät ylämaankarjan lihaa-sivulta. Kurkkaa myös reseptipankkiamme. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja niitä on valmistanut Kestiherkku Ylöjärvellä, Sausages Finland Oy Tampereella sekä Jämin Rahtipalvi Jämijärvellä. Kysy tarvittaessa jalosteiden allergeenit ja tarkemmat sisältötiedot!

Myymme myös omien tarhamehiläisten tuottamaa monikukkahunajaa (vuoden 2022 sato loppunut) sekä tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojemme munia 0,50 €/kpl. Munia on varastossa satunnaisesti pieniä määriä, kysy tilannetta tai tee varaus.

Jälleenmyyntipaikat löydät listattuna uutiset -sivulta.