HINNASTO


Tilamyymälä kotimme yhteydessä Ylöjärven Mutalassa on auki joka päivä aina tarvittaessa. Ota yhteyttä etukäteen, että osaamme olla varmasti paikalla!  soitto/viesti 044 5343459 / Sanna  tai  s.posti  sanna (at) tahlo.fi

Kaikki lihatuotteet myydään valmiiksi raakakypsytettyinä ja pakastettuina ellei toisin mainita.

Tarjouksessa viimeiset grillimakkarat!  

Hinnasto ja varaston tilanne/ pakettikoot:    (päivitetty 26.2.2020)

Isomman nälän lihalaatikot uudistuvat! Tiedot tulossa piakkoin.

Kaikki myymämme naudanlihatuotteet ovat 100% ruohoruokittua ylämaankarjan lihaa omasta luomukarjastamme. Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista ja eri lihapaloista ja niiden käytöstä löydät YLÄMAANKARJAN LIHA-sivulta. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja valmistettu Liha-Aitta Vahekoskella Huittisissa. Kysy tarvittaessa allergeenit ja tarkemmat sisältötiedot! Myymme myös tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojemme munia. Niitä on varastossa satunnaisesti pieniä määriä, kysy tilannetta.

Voit myös tilata lihoja noudettavaksi Kahvila-Ravintola Mutalan Helmestä ihan kantatie 65 varrelta. Tee tilaus hyvissä ajoin etukäteen soittamalla tai viestillä/sähköpostilla. Helmestä löydät myös meidän pienen pakastimen, jossa on aina tarjolla jauhelihaa ja muita vaihtelevia lihatuotteita.

Toimittamme tilauksia myös Ylöjärven lähiruokarengas REKOn jakoihin (jaot parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30 Kauppakeskus Elon parkkialueelta).  Voit tehdä tilauksen ryhmän seinälle ilmoitukseemme tai etukäteen soittamalla/viestillä/sähköpostilla. Jakopäivänä klo 16 mennessä tilatut tuotteet ehtivät mukaan.

Joitain tuotteitamme löydät myynnissä myös M-Market Kaiharilta (Heinisuontie 2, 34130 Ylinen), Miss Adan Bakerysta (Mikkolantie 1-3, 33470 Ylöjärvi) sekä Mutalan Helmestä (Ala-Huhkaantie 12, 34140 Mutala)