HINNASTO


Tilamyymälä palvelee aina tarvittaessa. Ota yhteyttä etukäteen, että osaamme olla varmasti paikalla! (Vko 47 onnistuu parhaiten iltaisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuna. Soita / laita viestiä / wa 044 5343459 tai s.postia sanna (at) tahlo.fi )

Maksutapoina käyvät käteinen tai kortti.


Seuraava lihaerä saapunee varastoon joulukuun alussa viikon 48 lopulla! 

Hinnasto ja varaston tilanne/ pakettikoot:   

(päivitetty 25.11.21)


Seinäkalenterit saapuivat! 

Maatila Tahlon omilla ylämaankarjan kuvilla varustettu vuoden 2022 seinäkalenteri  on nyt saatavilla tilamyymälästä. Kalenterin saa kaupan päälle yli 50€ ostoksiin tai sen voi lunastaa erikseen 10 €/kpl.

Seinäkalenterin ja/tai kuivalihaa pystymme toimittamaan myös postitse. Tee tilaus sähköpostilla!


Saatavilla myös LAHJAKORTTI tilamyymälään:

  • Ostettavissa halutulla summalla.
  • Lunastetaan korttiin merkatulla koodilla.
  • Voimassa 6kk eteenpäin maksupäivästä laskien.
  • Käytettävissä tilamyymälän koko valikoimaan.
  • Ostettavissa myös etänä: Soita tai tee tilaus sähköpostilla. Saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun maksu näkyy tilillä, lähetämme lahjakortin pdf:nä haluamaasi sähköpostiin.

Kaikki myymämme naudanliha on 100% ruohoruokittua ylämaankarjaa omasta luomukarjastamme (ainoa poikkeus kuivalihassa, joka on teetetty yhteistyössä ylämaankarjaa kasvattavan Honkaniemen tilan kanssa).

Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista sekä eri lihapaloista ja niiden käytöstä löydät YLÄMAANKARJAN LIHA-sivulta. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja niitä on valmistanut Liha-Aitta Vahekoski Huittisissa, Kestiherkku Ylöjärvellä sekä Sausages Finland Tampereella. Kuivaliha on meille tehnyt Kuivalihakundi Keravalla. Kysy tarvittaessa jalosteiden allergeenit ja tarkemmat sisältötiedot!

Myymme myös omien tarhamehiläisten tuottamaa monikukkahunajaa sekä tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojemme ja ankkojen munia. Munia on varastossa satunnaisesti pieniä määriä, kysy tilannetta tai tee varaus. Kananmunat 0,40 €/kpl (kysy varaston tilannetta), ankanmunat 1 €/kpl (talvitauolla).

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmestä ihan kantatie 65 varrelta löydät meidän pienen pakastimen, jossa on tarjolla pieni valikoima Maatila Tahlon lihatuotteita. Voit myös ennakkotilata lihoja tilamyymälän koko valikoimasta noudettavaksi Helmeltä. Tee tilaus hyvissä ajoin etukäteen soittamalla tai viestillä/sähköpostilla ja nouda Helmestä heidän aukiolo aikana sovittuna päivänä.

Joitain tuotteitamme löydät myynnissä myös M-Market Kaiharilta (Heinisuontie 2, 34130 Ylinen) sekä yhteistyökumppanilla Honkaniemen tilalta (Virtasentie 27, 39150 Pinsiö).