fbpx

Hinnasto

Tilamyymälän hinnasto ja varaston tilanne 

Tilamyymälä palvelee tuttuun tapaan tarpeen mukaan. Loka-marraskuun ajan emäntä ahkeroi sesonkitöissä muualla, joten palvelemme parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin. Etukäteen sovittaessa myös muut ajat mahdollisia. Soita tai laita viestiä / wa 044 5343459 / s.postia sanna (at) tahlo.fi 

Hinnastosta löydät tämän hetkisen varaston tilanteen. Seuraava erä tulossa lokakuun lopussa. 

Lihatuotteet hinnasto
(Hinnasto päivitetty 22.9.2023)
Jalosteet hinnasto
(Hinnasto päivitetty 22.9.2023)
Hunaja hinnasto

Lahjakortti

LAHJAKORTTI tilamyymälään

  • Ostettavissa halutulla summalla.
  • Lunastetaan korttiin merkatulla koodilla.
  • Voimassa 6kk eteenpäin maksupäivästä laskien.
  • Käytettävissä tilamyymälän koko valikoimaan.
  • Voit ostaa myös etänä: Soita tai tee tilaus sähköpostilla (jos emme vastaa sähköpostiin vuorokauden kuluessa, laita tekstiviestiä. Osa sähköposteista menee välillä roskapostikansioon). Saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun maksu näkyy tilillä, lähetämme lahjakortin pdf:nä haluamaasi sähköpostiin.

Kaikki myymämme naudanliha on 100% ruohoruokittua ylämaankarjaa omasta luomukarjastamme (ainoa poikkeus palvilihassa, joka on teetetty yhteistyössä ylämaankarjaa Nokian Pinsiössä kasvattavan Honkaniemen tilan kanssa). Tuotteet ovat pääosin pakasteita. Pakastetut pihvit ja kokolihat on raakakypsytetty ennen pakastusta. Uuden erän saapuessa on mahdollista saada tuotteita myös tuoreena. Katso tarkemmin varaston tilannetta oheisesta hinnastosta.

Olemme saaneet tuottamallemme lihalle, hunajalle sekä osalle jalosteista Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkin. Voit lukea merkistä lisää täältä. Kuulumme myös Laitumelta Lautaselle -yhteisömerkin käyttäjiin.

Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista sekä eri lihapalojen leikkuusta ja niiden käytöstä löydät ylämaankarjan lihaa-sivulta. Kurkkaa myös reseptipankkiamme. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja niitä on valmistanut Kestiherkku Ylöjärvellä, Sausages Finland Oy Tampereella sekä Jämin Rahtipalvi Jämijärvellä. Kysy tarvittaessa jalosteiden allergeenit ja tarkemmat sisältötiedot!

Myymme myös omien tarhamehiläisten tuottamaa monikukkahunajaa sekä satunnaisesti pieniä määriä tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojemme munia ja muuta puutarhan tuotteita. Kysy tilannetta.

Löydät meidän tuottamaa lihaa myös myynnistä muutamista jälleenmyyntipaikoista. Niistä löydät tarkemmin tietoa uutiset -sivulta.