fbpx

Hinnasto

Tilamyymälän hinnasto ja varaston tilanne 

Tilamyymälässä avoimet ovet MA 5.12. klo 14-18 sekä TO 22.12. klo 11-17. 

Muina päivinä ja ajankohtina palvelemme erikseen sopien. Ilmoita tulostasi etukäteen, että osaamme olla paikalla palvelemassa. Soita tai laita viestiä / wa 044 5343459 tai s.postia sanna (at) tahlo.fi 

P.s. Joulukuun lihaerä on saapunut varastoon. Tuoreita paisteja ja fileitä joulupöytään!

(päivitetty 5.12.2022)
(päivitetty 5.12.2022)
(päivitetty 2.12.2022)

LAHJAKORTTI tilamyymälään

  • Ostettavissa halutulla summalla.
  • Lunastetaan korttiin merkatulla koodilla.
  • Voimassa 6kk eteenpäin maksupäivästä laskien.
  • Käytettävissä tilamyymälän koko valikoimaan.
  • Voit ostaa myös etänä: Soita tai tee tilaus sähköpostilla (jos emme vastaa sähköpostiin vuorokauden kuluessa, laita tekstiviestiä. Osa sähköposteista menee roskapostikansioon). Saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun maksu näkyy tilillä, lähetämme lahjakortin pdf:nä haluamaasi sähköpostiin.

Kaikki myymämme naudanliha on 100% ruohoruokittua ylämaankarjaa omasta luomukarjastamme (ainoa poikkeus kuivalihassa, joka on teetetty yhteistyössä ylämaankarjaa Nokian Pinsiössä kasvattavan Honkaniemen tilan kanssa).

Olemme saaneet suurelle osalle tuotteista Parasta Pirkanmaalta -alkuperämerkin. Voit lukea siitä lisää täältä.

Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista sekä eri lihapaloista ja niiden käytöstä löydät YLÄMAANKARJAN LIHAA-sivulta. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja niitä on valmistanut Liha-Aitta Vahekoski Huittisissa, Kestiherkku Ylöjärvellä sekä Sausages Finland Tampereella. Kuivaliha on meille tehnyt Kuivalihakundi Keravalla. Kysy tarvittaessa jalosteiden allergeenit ja tarkemmat sisältötiedot!

Myymme myös omien tarhamehiläisten tuottamaa monikukkahunajaa sekä tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojemme munia 0,50 €/kpl. Munia on varastossa satunnaisesti pieniä määriä, kysy tilannetta tai tee varaus.

Jälleenmyyntipaikat löydät listattuna uutiset -sivulta.