HINNASTO


Talven saapumisen kunniaksi uudistetut lihapaketit palasivat valikoimaan! 

Tilaa omasi etukäteen varaamalla, sillä paketit kasataan vasta tilauksesta!

.

Tilamyymälä kotimme yhteydessä Ylöjärven Mutalassa on auki joka päivä aina tarvittaessa. Ota yhteyttä etukäteen, että osaamme olla varmasti paikalla! soitto/viesti 044 5343459 / Sanna  tai  s.posti  sanna (at) tahlo.fi Maksutapoina käyvät käteinen tai kortti. 

Tällä hetkellä varastosta löytyy myös TUORETTA lihaa. Katso merkinnät hinnastosta. Uutuutena loppuvuoden juhliin Highland nakki!

Hinnasto ja varaston tilanne/ pakettikoot:    (päivitetty 3.12.20)

**Kuivaliha yhteistyötilojen teettämää, meillä myynnissä pieni testierä.

Kaikki myymämme naudanlihatuotteet ovat 100% ruohoruokittua ylämaankarjan lihaa omasta luomukarjastamme (pl. tällä hetkellä myynnissä myös kuivalihaa, joka on peräisin yhteistyötiloilta). Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista ja eri lihapaloista ja niiden käytöstä löydät YLÄMAANKARJAN LIHA-sivulta. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja valmistettu Liha-Aitta Vahekoskella Huittisissa sekä Sausages Finlandilla Tampereella. Kysy tarvittaessa allergeenit ja tarkemmat sisältötiedot! Myymme myös omien tarhamehiläisten tuottamaa monikukkahunajaa sekä tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojemme ja ankkojen munia. Munia on varastossa satunnaisesti pieniä määriä, kysy tilannetta tai tee varaus. Kananmunat 0,40 €/kpl, ankanmunat (LAKKOILEVAT tällä hetkellä) 0,80 €/kpl.

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmestä ihan kantatie 65 varrelta löydät meidän pienen pakastimen, jossa on tarjolla pieni valikoima Maatila Tahlon lihatuotteita. Voit ennakkotilata lihoja tilamyymälän koko valikoimasta noudettavaksi Helmeltä. Tee tilaus hyvissä ajoin etukäteen soittamalla tai viestillä/sähköpostilla ja nouda Helmestä heidän aukiolo aikana sovittuna päivänä.

Joitain tuotteitamme löydät myynnissä myös M-Market Kaiharilta (Heinisuontie 2, 34130 Ylinen) sekä yhteistyökumppanilla Honkaniemen tilalta (Virtasentie 27, 39150 Pinsiö).