HINNASTO


Tilamyymälä avoinna lauantaina 23.10. klo 11-15! TERVETULOA!

Muut ajat ja päivät erikseen sovittavissa.  Ota yhteyttä etukäteen, että osaamme olla varmasti paikalla!

(Soita / laita viestiä 044 5343459 tai s.postia sanna (at) tahlo.fi) Maksutapoina käyvät käteinen tai kortti.

Tervetuloa ostamaan ylämaankarjan lihaa suoraan sen tuottajalta!


Uusi erä RAAKAMAKKARAA saapunut!

Hinnasto ja varaston tilanne/ pakettikoot:   

(päivitetty 22.10.21)


Saatavilla myös LAHJAKORTTI tilamyymälään:

  • Ostettavissa halutulla summalla.
  • Lunastetaan korttiin merkatulla koodilla.
  • Voimassa 6kk eteenpäin maksupäivästä laskien.
  • Käytettävissä tilamyymälän koko valikoimaan.
  • Ostettavissa myös etänä: Soita tai tee tilaus sähköpostilla. Saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun maksu näkyy tilillä, lähetämme lahjakortin pdf:nä haluamaasi sähköpostiin.

Kaikki myymämme naudanliha on 100% ruohoruokittua ylämaankarjaa omasta luomukarjastamme. Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista sekä eri lihapaloista ja niiden käytöstä löydät YLÄMAANKARJAN LIHA-sivulta. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja niitä on valmistanut Liha-Aitta Vahekoski Huittisissa, Kestiherkku Ylöjärvellä sekä Sausages Finland Tampereella. Kuivaliha on meille tehnyt Kuivalihakundi Keravalla. Kysy tarvittaessa jalosteiden allergeenit ja tarkemmat sisältötiedot!

Myymme myös omien tarhamehiläisten tuottamaa monikukkahunajaa sekä tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojemme ja ankkojen munia. Munia on varastossa satunnaisesti pieniä määriä, kysy tilannetta tai tee varaus. Kananmunat 0,40 €/kpl, ankanmunat 1 €/kpl (TAUKOILEVAT).

Kahvila-Ravintola Mutalan Helmestä ihan kantatie 65 varrelta löydät meidän pienen pakastimen, jossa on tarjolla pieni valikoima Maatila Tahlon lihatuotteita. Voit myös ennakkotilata lihoja tilamyymälän koko valikoimasta noudettavaksi Helmeltä. Tee tilaus hyvissä ajoin etukäteen soittamalla tai viestillä/sähköpostilla ja nouda Helmestä heidän aukiolo aikana sovittuna päivänä.

Joitain tuotteitamme löydät myynnissä myös M-Market Kaiharilta (Heinisuontie 2, 34130 Ylinen) sekä yhteistyökumppanilla Honkaniemen tilalta (Virtasentie 27, 39150 Pinsiö).