HINNASTO


Tilamyymälä kotimme yhteydessä Ylöjärven Mutalassa on auki joka päivä aina tarvittaessa. Ota yhteyttä etukäteen, että osaamme olla varmasti paikalla!  soitto/viesti 044 5343459 / Sanna  tai  s.posti  sanna (at) tahlo.fi

Kaikki lihatuotteet myydään valmiiksi raakakypsytettyinä ja pakastettuina.

Hinnasto ja varaston tilanne/ pakettikoot:    (18.4.2019)

Isompaan tarpeeseen lihalaatikot: 

(Tilaa etukäteen, lihalaatikot kasataan vasta tilauksesta!)

Kaikki myymämme naudanlihatuotteet ovat 100% ruohoruokittua ylämaankarjan lihaa omasta luomukarjastamme. Tarkemmin tietoa ylämaankarjan lihasta, sen ominaisuuksista ja eri lihapaloista ja niiden käytöstä löydät YLÄMAANKARJAN LIHA-sivulta. Jalosteet ovat tavanomaisia tuotteita ja valmistettu Liha-Aitta Vahekoskella Huittisissa. Kysy tarvittaessa tarkemmat sisältötiedot! Kananmunat ovat tavanomaisia luokittelemattomia ulkoilevien kotikanojen munia. Niitä on varastossa satunnaisesti pieniä määriä, kysy tilannetta.

Voit myös tilata lihoja noudettavaksi Kahvila-Ravintola Mutalan Helmestä ihan kantatie 65 varrelta. Tee tilaus hyvissä ajoin etukäteen soittamalla tai viestillä/sähköpostilla.

Toimittamme tilauksia myös Ylöjärven lähiruokarengas REKOn jakoihin (jaot parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30 Mattila Bros. parkkialueelta).  Voit tehdä tilauksen ryhmän seinälle ilmoitukseemme tai etukäteen soittamalla/viestillä/sähköpostilla. Jakopäivänä klo 16 mennessä tilatut tuotteet ehtivät mukaan.

Joitain tuotteitamme löydät myynnissä myös M-Market Kaiharilta (Heinisuontie 2, 34130 Ylinen) sekä Miss Adan Bakerysta (Mikkolantie 1-3, 33470 Ylöjärvi).